Dallas DSM: Site Cookies - Dallas DSM

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Site Cookies not saving properly

#1 User is offline   JV 

  • Super Deluxe Member
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 2,196
  • Joined: 29-November 07
  • Gender:Male
  • Location:Dallas
  • Vehicle:92 Talon TSi

Posted 10 November 2008 - 06:32 PM

For some reason my cookies have not been saving i.e. I have to keep logging on every time I close the DallasDSM tab or browser and its not saving the sections I hide on the main page.

This post has been edited by JV: 10 November 2008 - 06:33 PM

0

#2 User is offline   krazytsi 

  • I live here!
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 570
  • Joined: 23-September 08
  • Location:Anna, Texas
  • Interests:Mountain biking, road biking, playing musical instruments, eating oreos, growing sea monkeys, and eating warheads
  • Vehicle:1992 Talon TSI AWD

Posted 10 November 2008 - 11:32 PM

This happened to me this morning but sense then it has been fine.
0

#3 User is offline   Matt 

  • Fuck it - We'll do it live!
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 2,062
  • Joined: 03-June 06
  • Gender:Male
  • Location:Somewhere
  • Interests:blah blah blah
  • Vehicle:'88 Walmart Shopping Cart

Posted 10 November 2008 - 11:36 PM

Have you tried clearing out all cookies and cache from your browser?
0

#4 User is offline   JV 

  • Super Deluxe Member
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 2,196
  • Joined: 29-November 07
  • Gender:Male
  • Location:Dallas
  • Vehicle:92 Talon TSi

Posted 10 November 2008 - 11:41 PM

Yep. Ive done everything on my side to fix it, its only this board that it does it, others saves them just fine.
0

#5 User is offline   krazytsi 

  • I live here!
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 570
  • Joined: 23-September 08
  • Location:Anna, Texas
  • Interests:Mountain biking, road biking, playing musical instruments, eating oreos, growing sea monkeys, and eating warheads
  • Vehicle:1992 Talon TSI AWD

Posted 11 November 2008 - 01:10 AM

mine just did it again so i stand corrected
0

#6 User is offline   JV 

  • Super Deluxe Member
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 2,196
  • Joined: 29-November 07
  • Gender:Male
  • Location:Dallas
  • Vehicle:92 Talon TSi

Posted 01 February 2009 - 06:30 PM

Have you guys figured out why the site still logs you off for closing down the window and not saving the cookies correctly?
0

#7 User is offline   turboinline4 

  • If it looks like HP and sounds like HP, it's false!!
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 1,993
  • Joined: 15-May 06
  • Gender:Male
  • Location:Rowlett, TX
  • Interests:My little girl Lexi, DSM's, Sea-Doo's, SNOWBOARDING.
  • Vehicle:'01 Jeep, '03 Explorer Sportrac, '92 Talon AWD

Posted 01 February 2009 - 06:46 PM

No idea. It works fine for me. Are you signing in from a different location? I know if I log in at home and then somewhere else it'll sign me off.

QUOTE (JV @ Feb 1 2009, 05:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Have you guys figured out why the site still logs you off for closing down the window and not saving the cookies correctly?


0

#8 User is offline   JV 

  • Super Deluxe Member
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 2,196
  • Joined: 29-November 07
  • Gender:Male
  • Location:Dallas
  • Vehicle:92 Talon TSi

Posted 01 February 2009 - 07:42 PM

That's probably why then since I'm logged in on my G1... I'll try it out since that's pretty much what its doing but all the time and I'm always logged on both devices.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users